AUSTRAALIA INFO

 

Saada link Prindi

Aeg kulub ruttu ja kuigi aasta (v?i koguni kaks) Austraalias tundub esialgu pikk aeg, siis vahel v?ib juhtuda, et on tahtmist ja p?hjust jääda Austraaliasse kauemaks. Järngev jutt sobib samamoodi ka neile, kes mingil p?hjusel WHM viisat ei saa ? näiteks on just saanud 31 aastat vanaks v?i tahab pere/lapsed Austraaliasse kaasa v?tta. Järgnevad variandid v?ivad sobida nii lühikeseks kui pikemaks ajaks Austraaliasse jäämiseks.

Immigratsioon on Austraalias alati olnud kuum teema. Sisuliselt v?ttes 97.5% praegusest elanikkonnast on sisserändajad. Jah, paljud britid j?udsid siia juba paar sajandit tagasi, algul vangidena, pärast maad ja leiba otsima. Peagi järgnes neile inimesi üle kogu maakera. Veel 20. sajandi keskpaigani kehtis Austraalias üsna diskrimineeriv ?valgete? eelistamise poliitika. Nüüdseks on seadused muutunud ja v?imalused avatud k?igile, kes vastavad teatavatele kriteeriumidele. Iseasi, kas need kriteeriumid pole jätkuvalt pisut diskrimineerivad? Aga see selleks.

Parim koht Austraalia kirjust immigratsiooniminevikust ülevaate saamiseks on Immigration Museum Melbourneis. Soovitan soojalt. Migratsiooniolevikust ülevaate saamiseks on asendamatu DIAC veebileht.

P?him?tteliselt variandid on järgmised (väga lühidalt ja üldistatult):

  Spouse viisa ? ehk otsi endale kohalik kallim, kes on n?us läbi tegema tubli oleme-t?esti-koos t?estamiskadalipu. Üldiselt siiski üsna sirgjooneline variant kui koos oldud vähemalt aasta ja ette näidata ühine vara, pangaarve, tulevikuplaanid jne. 
  Sponsored/business viisa ? leia tööandja (eeldatavasti vana ja auväärne Austraalia kompanii vähemalt kümne töötajaga), kes on valmis t?estama, et sa oled väärtuslik ja asendamatu töötaja, keda Austraalias on raske leida. NB! Peale hiljutisi muutusi on sponsoreerimine tehtud firmadele järjest keerulisemaks ja kallimaks. Seet?ttu ei tasu t?siselt v?tta s?nak?lkse bossidelt (nt ehitusel v?i baaris), et ära muretse, teeme sulle sponsorviisa kui WHM l?ppeb. Niipea kui nad hakkavad paberimajandusse süvenema ja näevad kui keeruline ja kallis see on, siis nende huvi langeb oluliselt. Kui oled väga spetsiifilise ameti ja tubli töökogemusega, siis on v?imalus siiski olemas. 
  Skilled viisa ? Austraalias on kvalifitseeritud tööj?u puudus. Kui sul on k?rgharidus n?utud alal (täielikku n?utud ametite nimekirja vaata siit, aga see on peagi muutumas/lühenemas), vanust alla 31 aasta, inglise keel suus ja erialale vastav t?estatud töökogemus, siis on sul lootust skoorida vajalikud punktid. Paraku hetkel on ooteajad skilled viisade puhul päris pikad (ja üha räägitakse ka kvootide vähendamisest), nii et see pole ei kiire, kerge ega odav variant. Sobib neile, kel väga t?sised plaanid Austraaliasse pikemaks v?i kogu eluks jääda.
  Student viisa - lihtsaim variant lunastada endale paariaastane olemis- ja töötamis?igus Austraalias. Olenevalt koolist, ?ppimine v?ib olla kas t?sine teadmiste täiendamine v?i lihtsalt suitsukate. Loe lähemalt.
Viimati uuendatud ( EsmaspƤev, 06 Veebruar 2012 11:23 )  
Kommentaarid (1)
1 EsmaspƤev, 10 Juuli 2017 11:52
ronrogers
Fantastic goods from you, man. I've understand your stuff and you are just extremely fantastic. I actually like what you have acquired here, certainly like what you're stating and the way in which you say it.You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read much more from you.This is really a wonderful website.Visit custom essays (Visit https://www.essayguardian.com/).
Kommenteerimiseks logi sisse vƵi registreeru.

Logi sisse

Jaga arvamust

Kuidas leidsid oma esimese töö Austraalias?
 

Ilm Sydneys